Sardina

Sardine Mardešić su pripremljene od svježih srdela, ulovljenih u Jadranskom moru koje okružuje Dugi otok. Ukusne su, bogate proteinima i siromašne zasićenim masnoćama. Sardine Mardešić su prirodni izvor omega-3 masnih kiselina. Preporučljivo je uključiti ih u svakodnevnu prehranu, posebno za osobe s povišenom razinom triglicerida u krvi. Nudimo ih u varijantama...
 
 
 


Tuna

Tuna se u Mardešiću pažljivo selekcionira, kako bi se kupcima ponudio isključivo visokokvalitetni proizvod, na tržištu koje je zasićeno jeftinom tunjevinom niske kvalitete. U ponudi su fileti tune u ulju i fileti tune u vodi, jedini na tržištu, te varijanta komada tune s povrćem.


Skuša

Kao i sardine, skuše Mardešić su isključivo iz domaćeg ulova, što je navedeno i na poleđini ambalaže gdje je istaknuta ulovna zona. Osim fileta skuše, u Mardešiću smo izuzetno ponosni na recepturu skuše s povrćem, spoj rajčice, paprike, mrkve i jedinstvene kombinacije začina koja je strogo čuvana tajna Mardešićevih tehnologa.
 


Slani inćuni

U Mardešiću postoji dugogodišnja tradicija soljenja ribe, koja je oživljena pred nekoliko godina, prvenstveno zbog rastuće potražnje za soljenim inćunom. U ponudi su četiri proizvoda od slanih inćuna, i to. slani inćuni 190g, slani inćuni 580g, slani inćuni s kaparima 190g te slani inćuni u pvc kantici.
Proizvode se od svježe ulovljenih inćuna, od kojih se odvajaju nejestivi dijelovi, te se zatim sole, zriju, filtriraju, ispiru i cijede. Zatim se slažu u staklenke, te se nalijevaju uljem. Staklenke se zatvaraju limenim poklopcem, vakumiraju, peru, te se na kraju na njih lijepe etikete.